måndag 9 juni
- Älgköttbullar - med gräddsås och lingonsylt
- Ugnsgratinerad falukorv - med potatismos
- Wokad thaibiff - med grönsaker i ostronsås och jasminris
tisdag 10 juni
- Marinerad fläskytterfilé - med rostade rotfrukter och champinjonsås
- Sprödbakad torsk - med skagenröra, kokt potatis och citron
- Lövbiffsgryta - med paprika, timjan och syltlök
onsdag 11 juni
- Gräddstuvad pytt i panna - med stekta ägg och rödbetor
- Sweet chili marinerad kycklingklubba - med het currysås och ris
- Pastagratäng - med köttfärs, bechamelsås, parmesan, tomat och fetaostsallad
- Efterrätt - Rulltårta, fruktcoktail och grädde
torsdag 12 juni
- Ärtsoppa - pannkakor sylt och grädde
- Nattbakad nötrulle - örtrostad potatis, gräddsås och pressgurka
- Ugnsbakad torskrygg - stuvad purjolök, västerbottensost, kokt potatis och citron
fredag 13 juni
- Cajunmarinerad pluma - klyftpotatis, och bbqpepparsås
- Pasta rigatoni med ryggbiff
- Fransk dragonkycklingfilé - vitt vin, grädde, och dijonsenap