Lunchbuffé

måndag 9 juni

  • Älgköttbullar - med gräddsås och lingonsylt
  • Ugnsgratinerad falukorv - med potatismos
  • Wokad thaibiff - med grönsaker i ostronsås och jasminris

tisdag 10 juni

  • Marinerad fläskytterfilé - med rostade rotfrukter och champinjonsås
  • Sprödbakad torsk - med skagenröra, kokt potatis och citron
  • Lövbiffsgryta - med paprika, timjan och syltlök

onsdag 11 juni

  • Gräddstuvad pytt i panna - med stekta ägg och rödbetor
  • Sweet chili marinerad kycklingklubba - med het currysås och ris
  • Pastagratäng - med köttfärs, bechamelsås, parmesan, tomat och fetaostsallad
  • Efterrätt - Rulltårta, fruktcoktail och grädde

torsdag 12 juni

  • Ärtsoppa - pannkakor sylt och grädde
  • Nattbakad nötrulle - örtrostad potatis, gräddsås och pressgurka
  • Ugnsbakad torskrygg - stuvad purjolök, västerbottensost, kokt potatis och citron

fredag 13 juni

  • Cajunmarinerad pluma - klyftpotatis, och bbqpepparsås
  • Pasta rigatoni med ryggbiff
  • Fransk dragonkycklingfilé - vitt vin, grädde, och dijonsenap