Lunchbuffé

måndag 8 december

  • Stekt basturökt falukorv - med stuvade morötter och kokt potatis
  • Kåldolmar - med kokt potatis , gräddsås och lingonsylt
  • Pasta - med fläskfilé, champinjoner, dijon, grädde, vitlök och parmesan

tisdag 9 december

  • Nattbakad rimmad fläsksida med honung och timjan - brynt löksås och kokt potatis
  • Viltskav - med potatismos och lingonsylt
  • Stekt strömming - med skirat smör och citron

onsdag 10 december

  • Marinerad fläskkarré - rostade rotfrukter och sambal oelek sås
  • Isterband - med gräddstuvad dillpotatis och rödbetor
  • Kebabpizza
  • Efterrätt: - Fika och kaffe

torsdag 11 december

  • Ärtsoppa - med pannkakor sylt och grädde
  • Grekisk kyckling - (kycklingfilé) rostade grönsaker , fetaost och chipotlemajjo
  • Potatis och köttfärsgratäng

fredag 12 december

  • Hamburgare från norrbottensgården - sallad, lök, tomat, dressing , bacon och färska pommes frites
  • Parisare från nordchark - räksallad, gurkmajjo, bostongurka och rostad lök