måndag 8 december
- Stekt basturökt falukorv - med stuvade morötter och kokt potatis
- Kåldolmar - med kokt potatis , gräddsås och lingonsylt
- Pasta - med fläskfilé, champinjoner, dijon, grädde, vitlök och parmesan
tisdag 9 december
- Nattbakad rimmad fläsksida med honung och timjan - brynt löksås och kokt potatis
- Viltskav - med potatismos och lingonsylt
- Stekt strömming - med skirat smör och citron
onsdag 10 december
- Marinerad fläskkarré - rostade rotfrukter och sambal oelek sås
- Isterband - med gräddstuvad dillpotatis och rödbetor
- Kebabpizza
- Efterrätt: - Fika och kaffe
torsdag 11 december
- Ärtsoppa - med pannkakor sylt och grädde
- Grekisk kyckling - (kycklingfilé) rostade grönsaker , fetaost och chipotlemajjo
- Potatis och köttfärsgratäng
fredag 12 december
- Hamburgare från norrbottensgården - sallad, lök, tomat, dressing , bacon och färska pommes frites
- Parisare från nordchark - räksallad, gurkmajjo, bostongurka och rostad lök