måndag 19 maj
- Korvmåndag - med klassiska korvtillbehör
- Korvstroganoff - med ris
- Kycklingfilé - med soltorkad tomat, basilika och parmesan
tisdag 20 maj
- Raggmunkar med stekt fläsk - och lingonsylt
- Älgköttbullar - med gräddsås och potatismos
- Stekt strömming - med skirat smör
onsdag 21 maj
- Biff bourgogne - med rökt sidfläsk, champinjoner, lök och kokt potatis
- Panerad fisk - med remouladsås och citron
- Mathusets köttfärsås - med tagliatelle och parmesan
- Efterrätt - Kladdkaka med grädde /Glassbaren är öppen
torsdag 22 maj
- Ärtsoppa - med pannkakor sylt och grädde
- Bacon och bbq köttfärsbiffar - med pepparsås
- Ugnsbakad torskrygg - med citronsås, gräslök, dill och kokt potatis
fredag 23 maj
- Marinerad fläskytterfilé - med potatisgratäng, rödvinssky och bearnaisesås
- Lax - med hummersås, räkor, västerbottensost och kokt potatis
- Kebabpizza - med dressing och pizzasallad