måndag 3 november
				
					
					- Stuvade makaroner - med stekt basturökt korv/köttbullar
 - Kryddig chili con carne - med gräddfil, ris och nachos
 - Ugnsbakad torskrygg - med äggsås, dill, räkor, citron och kokt potatis
 
				tisdag 4 november
				
					
					- Palt - med stekt fläsk, smör och lingonsylt
 - Potatis och köttfärslåda - med grekisk sallad
 - Thaikyckling - grön curry, kokosmjölk och ris
 				
							onsdag 5 november
				
					
					- Plommonspäckad fläskkarré - med gräddig skysås, rostade rotfrukter och äppelmos
 - Biff bourgogne - med rökt sidfläsk, lök, champinjoner och kokt potatis
 - Panerad fisk - med ört aioli , kokt potatis och citron
 - Efterrätt: - Kladdkaka med grädde
 				
							torsdag 6 november
				
					- Ärtsoppa - pannkakor sylt och grädde
 - Köttfärslimpa - med bacon,cheddar, jalapenos och pepparsås
 - Pestobakad kycklingklubba - med rostad potatis, tomat och fetaostcreme
 				
							fredag 7 november
				
					
					- Fläskfilé provencal - råstekt potatis, vitlökssmör, haricot verts och bacon
 - Nattbakad rostbiff/rostafilé - med mathusets bearnaisesås/bbq pepparsås och färska pommes